Styrelse och ledning

Med bred kompetens och lång erfarenhet
driver vi Mofast med omsorg

Styrelse

Jonas Blomquist

ORDFÖRANDE

Jonas är advokat och partner på MAQS Advokatbyrå med specialisering mot M&A med särskild inriktning mot fastighetsbranschen. Jonas har i sin roll som advokat erfarenhet av att hjälpa en mängd olika aktörer såsom privata och noterade fastighetsbolag, fastighetsutvecklare och fastighetsfonder samt kommunala bolag och banker. Jonas har även en omfattande erfarenhet av att granska och förhandla kommersiella avtal för företag i flera andra branscher. Jonas är förutom jurist även utbildad ekonom samt har erfarenhet från arbete vid domstol.

Eric Fischbein

STYRELSELEDAMOT

Entreprenör och grundare av bla Celon AB, tredje generationens fastighetsägare från Malmö. Men sin långa erfarenhet från fastighetsbranschen besitter Eric en djup kunskap i fastighetsutveckling inom allt från bygglov, detaljplaner, projektering och paketering. Eric har även ett stort brett nätverk inom fastighetsvärlden vilket inkluderar politiker, fastighetsägare och andra branschföreträdare.

Dan Törnsten

STYRELSELEDAMOT

Dan har mer än 20 års erfarenhet i fastighetsbranschen. Förutom att han kan allt från konstruktion till juridik så är han en skicklig portföljförvaltare. Sedan 2009 är Dan VD för Colliers i Sverige. Övriga styrelseuppdrag är Hammarby IF, Stockholms Alliansen (HIF, AIK, DIF) och Smart Parkering AB. Oberoende i förhållande till större aktieägare och företaget och dess ledning.

Anders Ilstam

STYRELSELEDAMOT

Merkantilingenjör. Styrelseordförande i Grimaldi industri AB, Absortech AB, Cycleurope AB, Idre Golf Ski&Spa AB. Tidigare ledande befattningar i Beijerinvest, SKF och Sandvik och som styrelsens ordförande i Seco Tools, Beijer Electronics , Munters med flera. Har erhållit utmärkelsen Guldklubban i noterade bolag år 2010.

Dan Mangell

STYRELSELEDAMOT

Dan är egenföretagare och marknadsekonom med bakgrund inom bolag som the Coca-Cola Company och SAS, och är sedan tidigare styrelseledamot i ett flertal bolagsstyrelser. Dan representerar aktieägaren JRS.

Ledning

Mathias Bjerkelius

VD
+46 70 794 20 40

Johan Larsson

Förvaltning
+46 79 102 20 05

Ludvig Green

Ekonomi
+46 70 885 70 74