Mofast AB (Publ) anställer ny CFO

Mofast förstärker organisationen med rekryteringen av Per Gebenius som ny CFO. Per har en bred erfarenhet från flera ledande positioner i bolag med inriktning mot fastigheter och finans. Senast kommer han från en position som VD på Rosendal Fastigheter AB och tidigare har han även haft ledande befattningar inom Skanska samt varit partner i Slättö Förvaltning AB.

Som CFO kommer Per bli en viktig del i Mofast fortsatta utveckling och tillväxt(resa). Per kommer att ingå i ledningsgruppen samt ansvara för utvecklingen av ekonomifunktionen i bolaget, vilket blir allt viktigare i takt med att bolaget växer.

Per kommer att börja sin anställning under Q3 2022.

  • Mofast är ett spännande företag med en fantastisk fastighets- och projektportfölj i strategiska lägen. Jag ser mycket fram emot att som CFO och medlem i koncernledningen vara med och utveckla bolaget, kommenterar Per Gebenius, tillträdande CFO för Mofast.
  • Vi hälsar Per välkommen till Mofast och vår tillväxtresa. Per har en väldokumenterad bakgrund och erfarenhet från fastighetsbranschen vilket kommer att stärka Mofast. CFO-rollen är en central del i utvecklingen av bolaget och Per blir en viktig del av denna utveckling, kommenterar Dan Törnsten, Mofast VD.

Styrelsen

Mofast AB (publ)